De Locaties

De baby / dreumesgroep is gevestigd aan de Apeldoornseweg 1A. ( voorzijde van T‘ Heem) We hebben een ruime groepsruimte, aparte kleine groepsruimte voor de allerkleinsten, open keuken, ruime slaapkamer, 1 toilet, washok, (speel) gang, zolder en een buitenterrein. We zitten aan de voorzijde van het pand ’ T Heem en de ingang is gevestigd aan de linkerzijde als u het buitenterrein oploopt. De ruimtes zijn relatief rustig ingericht qua vloer en wanden om kinderen niet te overprikkelen. Wij zijn voorzien van airco op de groepen en in de slaapkamers.

De peutergroep (Boefjes & Bengels) is gevestigd aan de Veenburgerweg 7 (achterzijde van ’t Heem). We hebben hier twee groepsruimtes, een keuken, een (speel)gang en een buitenterrein. De ingang is aan de achterzijde van het Heem. U kunt niet de ingang nemen vanaf het Speelparadijs Ballorig, er is een eigen ingang aan de Veenburgerweg. De ruimtes zijn huiselijk en gezellig ingericht. Wij zijn voorzien van airco op de groepen en in de slaapkamers.

De BSO groep (BSO ‘T Honk) is gevestigd aan de Apeldoornseweg 1E (zijkant van ’t Heem). U kunt deze locatie bereiken door de eerste inrit te nemen naar ’t Heem. Hier hebben we een grote groepsruimte met podium en diverse speel- en rustplekken. De ruimte is huiselijk en gezellig ingericht.

De BSO groep de Spetters is gevestigd aan de Spoorstraat 22. Deze BSO is gevestigd in de Sint Andreasschool te Hattem. Hier hebben we een speelruimte, speelgang en gymzaal tot onze beschikking. De ruimte is huiselijk ingericht en er is een groot buiten speelterrein.

Kinderen mogen opgroeien in een veilige en ongedwongen omgeving. Dat ze mogen worden wie ze in essentie zijn. Hier levert bij Lotte een bijdrage in.

Hoofdlocatie Kinderopvang bij Lotte
Veenburgerweg 7
8051 CG Hattem

Algemene voorwaarden KDV bij Lotte

Algemene voorwaarden BMK