Referenties van ouders

Heeft u een positieve ervaring bij Bij Lotte? Deel dit dan met ons! Neem contact met ons op via de contactpagina

Ouders van Lynn

Het spreekt ons aan dat de kinderen de ruimte krijgen om de wereld te ontdekken in een omgeving waar zij zich veilig voelen. Binnen het speelgoed wat aansluit bij de beleving en de interesses van het kind. Buiten een prachtige ontdektuin waar kinderen nieuwe ervaringen kunnen opdoen en kennis kunnen maken met de natuur. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in het opbouwen van een goed contact met de kinderen en hun ouders, waardoor er een prettige sfeer gecreëerd wordt.

Ouders van Enzo

Wat Lotte zo uniek maakt is haar persoonlijke benadering van kinderopvang. Ieder kind is anders en daar weer ze perfect op in te spelen zodat elk kind er zich thuis voelt. In het verleden heeft ons zoontje bij Lotte gezeten met heel veel plezier en gelukkig mag dat binnenkort weer van start gaan. Hij zelf kan niet wachten om weer naar Lotte te gaan, dus ons inziens zeker een aanrader.

Ouders van Lenn & Julie

Lotte is een leidster die zich voor meer dan 100% inzet voor de kinderen; energiek, passievol, enthousiast en eerlijk zijn woorden die passen bij haar. Iedere week gaan onze kinderen met veel plezier naar haar toe.

Joke Liezen

Lotte heeft respect voor de eigenheid van ieder kind en ouder. Ze zorgt met haar enthousiasme, warmte en aandacht dat ze kunnen worden wie ze wilden zijn. Bij Lotte is geen dag hetzelfde. 

Ouders van Sanne

Mijn dochter gaat vanaf 4 maanden naar KDV Bij Lotte. Een plek waar ze alles in het werk stellen om de kinderen naar behoefte te ondersteunen. Van borstvoeding tot smoothies, van slaapbehoefte tot stimulatie in spel. Heel in het begin waren de dames van Lotte zo lief voor mij, terwijl ik al sniffend afscheid stond te nemen. Want ja het is toch spannend je kind ‘wegbrengen’. Maar al gauw merk je dat die zorgen bij Lotte nergens voor nodig zijn. Ze denken met je mee en proberen rekening te houden met ieders wensen. De verticale groep zorgt ervoor dat mijn dochter gestimuleerd wordt tot ontdekken door de oudere en jongere kindjes. De leidsters zijn lief, zorgzaam en bedreven in het in praktijk brengen van de filosofie van Emmi Pickler. De maandagen zijn altijd zo voorbij en dan krijg ik een moe, blij en voldaan meisje mee naar huis.

Kinderen mogen opgroeien in een veilige en ongedwongen omgeving. Dat ze mogen worden wie ze in essentie zijn. Hier levert bij Lotte een bijdrage in.

Hoofdlocatie Kinderopvang bij Lotte
Veenburgerweg 7
8051 CG Hattem

Algemene voorwaarden KDV bij Lotte

Algemene voorwaarden BMK