Samenwerking scholen

Wij werken nauw samen met de basisschool De Sint Andreas en leergemeenschap Vovie. Onze BSO-locaties zitten gevestigd in deze twee scholen. Wij halen kinderen op uit alle scholen in Hattem. Hier leest u meer informatie over de volgende scholen:

Logo Sint Andreasschool Hattem

Sint Andreasschool

‘Word wie je bent’

Op de Sint Andreas werken we doelgericht samen aan een stevige basis. We leren van en met elkaar in een rijke leeromgeving onze verantwoordelijkheid te nemen. Op onze kleinschalige school ervaren ouders, kinderen en team de verbondenheid met elkaar. We zorgen voor elkaar en vieren met elkaar. Samen maken we de school. Vanuit onze kernwaarden: betrokkenheid, ambitie en vertrouwen begeleiden we onze kinderen om zich te ontwikkelen tot zelfstandige individuen die in staat zijn weloverwogen beslissingen te nemen.  We laten ons hierbij inspireren door oa. de uitgangspunten van KiVa en het Katholieke geloof.

Sint Andreasschool Hattem
Sint Andreasschool Hattem
Vovie Logo Hattem

Vovie Learning Community

Vovie Hattem en deze leergemeenschap zit gevestigd binnen onze locatie aan de Apeldoornseweg. Dit is een particuliere leergemeenschap voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar, waar vanuit een holistisch wereldbeeld het onderwijs wordt vormgegeven. Leren vanuit ontspanning, nieuwsgierigheid en vrijheid, met als rode draad de verbinding met jezelf, de ander en de natuur.

Hoofdlocatie Kinderopvang bij Lotte
Veenburgerweg 7
8051 CG Hattem

Algemene voorwaarden KDV bij Lotte

Algemene voorwaarden BMK